Cautare

55254 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani" (3.96 secunde)
In cazul amintit, conform paguboasei expresii “merge si-asa“, cei implicati in realizarea proiectului se aflau la termenul stabilit pentru finalizare abia in faza in care din falnicul pavilion se vedea doar fundatia!
In urma unor articole, publicate saptamina trecuta, cei din conducerea Termica ne-au intrebat daca ne datoreaza ceva bani, inchipuindu-si ca au de a face cu un soi de campanie indreptata impotriva lor si nu cu relatarea unor evenimente absolut reale de la acea societate comerciala.
Udrea a aparut in satul Saucesti cu acele cutii de pantofi cu toc spunand "Am adus pantofi frumosi pentru voi", scrie The Telegraph. ... Elena Udrea nu i-a uitat nici pe cei mici, carora le-a oferit cate o ciocolata pe geamul deschis pe jumatate al gipanului.
Cei care traiesc din strinsul si vindutul metalelor si pet-urilor la centrele de reciclare din oras vor pierde bani frumosi.
La curtea regelui Cioaba eticheta e mai laxa si exista doar cerinta de a nu deranja closca din cuibar cand intri in sala tronului, nici sa nu-l pui pe majestatea sa bortoasa sa numere caii frumosi.
El, cu mama, sora M si fratele V (cu trei ani mai mare), veneau din Camara, un cartier marginas din Sighetu-Marmatiei, situat cam la 3 km de centrul orasului, si urcau pe o coasta domoala, pe o carare care trecea pe langa o livada.
FARCAS ) Intre anii 1969 si 1972, pamantenii au pus piciorul pe Luna, in cadrul misiunilor Apollo, aducand si 400 kilograme de roci, dar mai ales nenumarate fotografii, filme si informatii. ... In mod surprinzator, in ciuda unor prognoze, initial optimiste, oamenii nu s-au mai intors de atunci pe Luna.
O mermeleste Dragnea ca de obicei ca nu e momentul, sa mai vedem, poate altadata. ... Observ ca trimisii PNL la televiziuni sunt mai toti avocati. ... Mai bine pe Disney!
Cel mai mult iubesc SOARELE!
Care sunt diferentele de pret in diferitele locatii ale orasului, cum iti alegi o zona buna pentru casa si, mai ales, de ce trebuie sa te feresti atunci cand perfectezi actele de vanzare-cumparare.
Lui Damian Draghici mai bine i-ai smulge inima din piept decat sa-i iei naiul de la gura. ... Numai muzica il mai leaga de trecutul sau colorat. ... - Am dat kilele jos de-a lungul mai multor ani. Dupa ce am terminat cu Damian's brothers a fost mai usor.
Asta cu atat mai mult cu cat noi avem anumite pretentii de la ei.
Mi se pare si mai stupid, si infinit mai periculos, sa credem ca doar "reforma" clasei politice este suficienta pentru a schimba lucrurile in bine.
La inceput mai timid, daca nu chiar dispretuitori fata de imbracamintea purtata de altii, romani cu venituri medii si chiar peste se indreapta azi, in numar tot mai mare, spre magazinele cu haine si incaltari „la mana a doua“.
Chiar daca n-o mai iubeste asa ca alta data, „taticul” Basescu nu a lasat-o de izbeliste. ... Cu remanierea rezolvata si Guvernul Tariceanu „carpit”, mai sunt unii care se intreaba:
Elevii nu-si mai respecta profesorii, profesorii nu mai dau doi bani pe ce insemna, odata, meserie facuta bine si cu simt de raspundere. ... N-a reusit sa ma traumatizeze pe mine sau ceilalti colegi, dar a reusit sa-si scoata bani frumosi din meditatii.
Statul nu prea mai are ce sa vanda in Dolj. ... Singurii bani pe care ii mai pot obtine provin din pachetele minoritare de actiuni de la agromecuri aflate in faliment sau de la firme ai caror patroni nu sunt interesati sa cumpere partea statului.
Sunt zile in care este mai posomorat, dar cand intra in scena problemele dispar. ... - Spuneai mai demult ca, "din pacate, traim in era condusa de calculatoare, de violenta, de pornografie, atat pe ecrane, cat si pe sfanta scandura a scenei".
Cel mai bine platiti zece doljeni provin din inginerie, agricultura, constructii, servicii medicale, invatamant, telefonie.
El mai crede ca, prin 2008 sau 2009, poiana fusese vizitata din nou. ... Acum, in 2014, anumite semne aratau de parca acea "nava" ar mai fi venit acolo inca o data, relativ recent. ... Nu putea nici sa mai apuce cubul ca ii degerau degetele.
google-analytics.com